Έχετε ανάγκη για στήριξη και ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα; Μάθετε περισσότερα

Ενημερώνουμε τις Κοινωνικές Συμπράξεις ότι η διανομή βρεφικών τροφών και βρεφικών ειδών ΒΥΣ θα πρέπει να γίνεται με βάση τις κατωτέρω κατευθυντήριες:

  • Τα εξαρτώμενα μέλη που έχουν γεννηθεί το έτος 2013 δεν λογίζονται ως βρέφη. Επομένως, δεν τους διανέμονται βρεφικά είδη ΒΥΣ και βρεφικές τροφές, αλλά τρόφιμα και βασική υλική συνδρομή. Ακολουθείται η μεθοδολογία διανομής που αφορά σε εξαρτώμενα μέλη μη βρέφη.
  • Στα εξαρτώμενα μέλη που έχουν γεννηθεί το έτος 2014 δεν διανέμονται βρεφικές τροφές. Από τα βρεφικά είδη ΒΥΣ διανέμονται μόνο πάνες μεγάλου μεγέθους και μωρομάντηλα. Κατά τα λοιπά ακολουθείται η μεθοδολογία διανομής τροφίμων και ΒΥΣ που αφορά σε εξαρτώμενα μέλη μη βρέφη.
  • Στα εξαρτώμενα μέλη που έχουν γεννηθεί το έτος 2015 δεν διανέμονται βρεφικές τροφές. Από τα βρεφικά είδη διανέμονται μόνο πάνες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους και μωρομάντηλα. Κατά τα λοιπά ακολουθείται η μεθοδολογία διανομής τροφίμων και ΒΥΣ που αφορά σε εξαρτώμενα μέλη μη βρέφη.

Τα είδη  βρεφικών τροφών και βρεφικών ειδών ΒΥΣ που δεν θα διανεμηθούν θα αποθηκευτούν από τις Κοινωνικές Συμπράξεις, προκειμένου να διανεμηθούν στο μέλλον (και εντός του χρόνου υλοποίησης της Πράξης των Αποκεντρωμένων Προμηθειών) σε νέο πλήθος ωφελουμένων, όπου θα περιλαμβάνονται και βρέφη.

Κατηγορίες

© ΤΕΒΑ 2016-

Website designed and developed by Agile Vendors