Έχετε ανάγκη για στήριξη και ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα; Μάθετε περισσότερα

Ανακοινώνουμε στους Επικεφαλής Εταίρους/Δικαιούχους το Πρόγραμμα του Τεχνικού Σεμιναρίου, που θα λάβει χώρα στις 02.11.2015 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο STRATOS VASSILIKOS. Έως την Παρασκευή 30.10.2015 θα αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, σχετικό υλικό. Κατεβάστε το πρόγραμμα του τεχνικού σεμιναρίου εδώ.

Oδηγός Εφαρμογής του “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ι ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ Ή ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Ε.Β.Υ.Σ) ΤΟΥ ΤΕΒΑ” Κατεβάστε τον οδηγό εφαρμογής εδώ.

Ενημερώνουμε τους Δικαιούχους/ Επικεφαλής των Κοινωνικών Συμπράξεων για την διενέργεια Τεχνικού Σεμιναρίου με θέμα την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 στις 10.00-15.00 στην Αθήνα. Ο ακριβής τόπος διενέργειας θα ανακοινωθεί άμεσα. Στο Τεχνικό Σεμινάριο δύναται να συμμετέχουν έως δύο (2) άτομα από κάθε Κοινωνική Σύμπραξη. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε…

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των Κοινωνικών Συμπράξεων στα κατωτέρω: Οι Κοινωνικές Συμπράξεις θα πρέπει να δημοσιοποιήσουν και καταστήσουν σαφές στους απορριφθέντες δυνητικούς ωφελούμενους πώς η ένσταση υποβάλλεται ΜΟΝΟ με τη διαδικασία που προβλέπεται στην υπ’ αριθμ. Δ23/οικ.45100/3205/12.10.2015 απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ 2205/13.10.2015 τ.Β΄). Ένσταση που έχει υποβληθεί…

Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων του πίνακα ωφελουμένων του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ. Κατεβάστε την αίτηση ενστάσεων εδώ και τις οδηγίες ενστάσεων εδώ.

© ΤΕΒΑ 2016-

Website designed and developed by Agile Vendors