Έχετε ανάγκη για στήριξη και ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα; Μάθετε περισσότερα

Ενημερώνουμε τις Κοινωνικές Συμπράξεις ότι από 13.02.2017 έως 17.02.2017 θα λειτουργεί δοκιμαστικά η πλατφόρμα του Λογισμικού Παρακολούθησης Αποθεμάτων Αποθήκης.
Σχετικά με την είσοδο στην πλατφόρμα και τον τρόπο λειτουργίας/χρήσης αυτής θα σας δοθούν οδηγίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Ανάδοχη εταιρεία ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP, συμπεριλαμβανομένου και  του Εγχειριδίου Χρήσης.
Μετά τη λήξη του χρόνου δοκιμαστικής λειτουργίας η πλατφόρμα θα καθαριστεί από όλες τις καταχωρίσεις που θα έχουν γίνει κατά τη δοκιμαστική χρήση. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι Κοινωνικές Συμπράξεις να προβούν μόνο σε δοκιμαστικές καταχωρίσεις.
Οι Κοινωνικές Συμπράξεις που ήδη διανέμουν προϊόντα Αποκεντρωμένων Προμηθειών παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διαχειριστική Αρχή, προκειμένου να τους δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες για τις καταχωρίσεις κατά την περίοδο της δοκιμαστικής χρήσης.
Η κανονική λειτουργία της πλατφόρμας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20.02.2017.
Επισημαίνουμε στις Κοινωνικές Συμπράξεις ότι από την κανονική έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας:

  • Δεν θα τηρούνται έντυπα Πρακτικά Διανομών.
  • Δεν θα απαιτείται υπογραφή ωφελουμένων για την παραλαβή προϊόντων.
  • Για την παραλαβή των προϊόντων θα καταχωρίζεται μόνο ο ΑΜΚΑ ή ο αριθμός αίτησης ή ο ΑΦΜ.
  • Θα τηρούνται Πρωτόκολλα Παράδοσης/Παραλαβής στις περιπτώσεις ενδοδιακίνησης, τα οποία θα αναρτώνται σκαναρισμένα στην πλατφόρμα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν προσέλθει κατά τις ημέρες διανομής για να παραλάβει τα προϊόντα που του αναλογούν, το σύστημα θα παραμένει ανοιχτό προς παραλαβή για τις επόμενες είκοσι (20) ημέρες. Μετά το πέρας του 20ημέρου από τη λήξη της διανομής, το σύστημα θα κλείνει αυτόματα και ο ωφελούμενος δεν θα έχει πλέον δικαίωμα παραλαβής της σακούλας του. Οι Συμπράξεις έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τη διανομή και πριν την παρέλευση του 20ημέρου, εφόσον έχουν διανεμηθεί όλες οι σακούλες.

Για οποιαδήποτε ερώτηση διαχειριστικού περιεχομένου μπορείτε να απευθύνεστε στη Διαχειριστική Αρχή (κα Λίβα, τηλ. 210-2120745, e.mail: r.liva@eiead.gr).
Για οποιαδήποτε ερώτηση τεχνικού περιεχομένου μπορείτε να απευθύνεστε στο help-desk της εταιρείας ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP (τηλ. 210-3008424, e.mail: teba@egritosgroup.gr)
To επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει σχετική τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής.

Κατηγορίες

© ΤΕΒΑ 2016-

Website designed and developed by Agile Vendors